TeqClub

Over ons

Over TeqClub

TeqClub is ontstaan uit het idee om innovatieve producten te verkopen op de Nederlandse markt. Door onze sterke en directe contact met ‘s werelds beste fabrikanten op gebied van vooruitstrevende technologie, zijn wij altijd een van de eerste op de markt met de nieuwste producten.

Neem gerust hier contact met ons over op. Bij TeqClub staan wij klaar om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Alle bezoekers van TeqClub kunnen gratis onze helpdesk bellen of mailen, om zo meer informatie te krijgen over een van onze producten. Bovendien geven wij bij TeqClub gegarandeerd op elk product 30 dagen bedenktijd, en 2 jaar garantie.

Meer dan een webshop

TeqClub is continue op zoek naar de nieuwste innovatieve producten.

Door onze sterke relatie met fabrikanten en merken beschikken wij als een van de eersten over productinformatie, productintroducties en specificaties. Hiernaast bied TeqClub altijd extra informatie aan over de producten die wij verkopen. Kijk gerust rond bij de merken-pagina’s of neem een kijkje in onze blog om meer te weten over het gebruik van een product.

Exclusieve kortingen

Exclusieve kortingen voor nieuwe klanten & Premium Members

Bij TeqClub vind je regelmatig nieuwe kortingen, afgeprijsde producten of bijgevoegde accessoires. Neem een kijkje in onze outlet of op de voorpagina van onze website.

Zitten er geen kortingen tussen die jou aanspreken? Bij aankoop van een product wordt je automatisch toegevoegd als Premium Member. Een speciale log-in code wordt meegeleverd met het gekochte product, die jou toegang geeft tot nieuwe, exclusieve kortingen en seizoendeals op de ‘Members only’ pagina.