De Anker EverFrost – De draagbare koelbox op batterijen

Een draadloze koelbox zonder ijs

Weleens een koelbox gebruikt op een hete zomer en er achter komen dat je cola niet meer koud is? Dat is verleden tijd met de Anker EverFrost, de nieuwe koelbox van Anker heeft een ingebouwde batterij die 42 uur meegaat zonder opladen en dat is niet alles! lees deze blog om meer te leren van de anker Everfrost en de nieuwe functies.

Wie is Anker

Anker is een bedrijf dat bekend staat om hun Powerbanks, kabels, hubs en powerstations. Met de nieuwe toevoeging van de Everfrost richt Anker zich nu op de kampeeruitrusting. Anker staat bekend om hun hoge kwaliteit powerbanks waarvan ze als een van de eerste een USB-C PD powerbank van 20.000mAh maakten. Een van de enige powerbanks op dat moment veilig genoeg om te gebruiken met 60W apparaten.

Dus wat is de Anker EverFrost?

In het kort – De Anker EverFrost is een koelbox om je eten en drinken te koelen of te bevriezen, zonder kabels van ijs. Het werkt met een batterij en kan worden aangesloten op een zonnepaneel.

Wat de EverFrost echt indrukwekkend maakt is de capaciteit, de batterijduur en de draagbaarheid.

EverFrost Temperatuur

Anker EverFrost, met een capaciteit van 33L, 43L en 53L, kan tot respectievelijk 42, 35,8 en 27 uur een temperatuur van 4°C handhaven. Dit werd getest bij een omgevingstemperatuur van 25°C en wanneer de batterij volledig was opgeladen. Dit betekent dat de consument in de meeste Europese landen in de meeste situaties en locaties een batterijlevensduur van ongeveer 32 uur kan verwachten.

De batterij opladen

Geniet van 4 eenvoudige manieren om de Anker EverFrost Powered Cooler op te laden. Opladen via een stopcontact of een autoaansluiting direct via de koeler, of een zonnepaneel en een 60W USB-C poort via de afneembare batterij. De afneembare batterij is interessant omdat deze de koeler kan ondersteunen voor de bovengenoemde uren van 42, 35,8 en 27 uur. Op die manier heb je geen kabels meer nodig om het apparaat op te laden (al is het wel mogelijk als de klant dat wil. Hiermee wordt het risico van een enkele oplaadmethode geëlimineerd en wordt het toekomstbestendig.

299Wh Battery-Powered Cooler | 100W Solar Input | Ice-Free | -4℉ - 68℉ (-20 - 20°C) Cooling Range|EasyTow™ Design | App Control

Snel en nauwkeurig koelsysteem

De Anker EverFrost is uitgerust met een hoogefficiënte koelcompressor, een ondoordringbare afdichtstrip van 7mm dik om de kou binnen te houden, zelfs als je beweegt met de koelbox blijft de deksel dicht. Hij heeft ook een isolatielaag van 50 mm voor een langdurige, ultrasnelle en stille koeling onder 42 dB. Het duurt slechts 30 minuten om eten en drinken af te koelen van 25°C tot 0°C.

Dubbele koeling met de 53L EverFrost

Het grootste model, de EverFrost 50, heeft twee aparte opslagruimtes waar de klant producten in kan plaatsen. Het voordeel is dat ze per opslagruimte producten apart kunnen invriezen en koelen. U kunt er dus voor kiezen om de linkerkant met ijs in te vriezen en de cola in de rechterkant koud te houden zonder deze in te vriezen.

Geleerd uit ervaring.

Anker heeft hun aantekeningen over hun Anker powerstations meegenomen en hun kennis hergebruikt om een draagbare koelbox met accu te maken. Er is ‘bijna’ geen zwaar tilwerk nodig om deze ~50 kg zware koelbox te vervoeren. Pak gewoon het handvat en gebruik de wielen om de koelbox naar de perfecte locatie te scrollen.

Niet alleen een koelbox maar ook een powerbank

Ja dat klopt de accu van de EverFrost kan ook gebruikt worden als powerbank. Zo kun je je telefoon, laptop en tablets van stroom voorzien terwijl je je drankjes koelt. De batterij heeft een capaciteit van 299Wh met een 60W USB-C PD aansluiting en 12W USB-A poorten. Met die capaciteit kan hij een iPhone 14 ongeveer 19 keer opladen, macbook air ongeveer 5 keer en een iPad Pro 11″ 8 keer.

[Meer weten over PD power? Lees onze blog over PD power]

Er is ook een app van Anker

Op typische Anker-manier hebben ze ook een app meegeleverd waarmee je het koelvermogen op elke locatie en tijd kunt monitoren en aanpassen. Je kunt onder andere de tijdstroom, het gebruik en de gezondheid controleren.

Genoeg apps op je telefoon? Dat snappen we, daarom is er ook een LED display met knoppen meegeleverd, zodat je snel de temperatuur kunt veranderen, zelfs als je telefoon leeg is.

Leuke extra’s

Naast een koeler en een draagbare powerbank, komt de Anker EverFrost ook met een aantal extra leuke functies die hun nut kunnen vinden in het dagelijkse kamperen.

– Een dienbladtafel. Aan de zijkant van de koelbox vind je een dienblad dat je kunt opklappen om eten op klaar te maken. Je kunt het zelfs gebruiken als werkplek indien nodig.

– Flesopener. Een flesopener vinden was nog nooit zo eenvoudig als op de zijkant van de EverFrost met een sterke flesopener voor bier en andere verfrissers.

– Afneembaar dienblad en bekerhouder. Binnenkort komt deze afneembare lade en bekerhouder waarmee u nog meer ruimte kunt creëren voor uw voedselbereiding.

 

Deel uw opmerkingen en vragen met ons

Wat vindt u van deze koeler? Het lijkt een interessant idee en met Anker’s reputatie van hoge kwaliteitsproducten in de afgelopen 10 jaar, kunnen we erop vertrouwen dat dit product goed zal zijn.

Laat ons in de reacties weten wat u van deze Anker EverFrost vindt, of stuur ons uw vragen over het product en wij proberen u een antwoord te geven vanuit onze Anker-contactpersonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.teqclub.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 559 reviews.