Garantie & reparatie

Garantie

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@teqclub.com . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Welke garantie biedt TeqClub?

TeqClub biedt de wettelijke garantie aan haar klanten. Daarmee heeft u 2 jaar garantie op de meeste producten. Onze garantie dekt alle mankementen aan het product. Schade aan het product door externe factoren geldt niet onder de garantie.

Voor deze producten heeft u 6 maanden garantie:

  • Accu’s en batterijen
  • Accessoires voor producten

Gebruiksproducten zoals inktcartridges en toners hebben geen garantie.

Wanneer is de garantie van toepassing?

Wij raden onze klanten altijd aan om de handleiding te controleren. Sommige problemen kunnen lijken op een defect, maar het kan ook de simpele omschakeling van een knop betreffen.

Als het product defect is en u heeft het zelf geprobeerd te repareren, dan kunt u het product naar ons sturen voor de reparatie. Zie de tab reparatie voor meer informatie over de afhandeling van de reparaties van uw product.

Welk bedrijf repareert het product?

Al onze reparaties worden uitgevoerd door de fabrikanten van het product. Afhankelijk van het merk van het product kan de locatie en de duur van reparatie verschillen.

Reparatie

Aanmelden van een reparatie.

Het aanmelden van een reparatie gebeurd via het retoursformulier. U geeft bij de reden van retour aan dat u het product wilt laten repareren. Als u van onze klantenservice een case nummer heeft ontvangen dan kunt u die toevoegen in het ‘Case nummer’ veld.

Klik hier voor het retoursformulier.

Hoe laat ik mijn bestelling repareren?

[Heeft u een Huawei product gekocht zie dan onze instructies voor Huawei reparatie hieronder.]

Eerst vult u het retoursformulier in, daarna stopt u het product in een stevige verpakking of gebruikt u de doos die bij de verzending zat. U kunt vervolgens dan de doos met product afgeven bij uw dichtstbijzijnde PostNL kantoor. [Vind uw PostNL kantoor]

Zodra wij uw product hebben ontvangen, ontvangt u van ons een ontvangstbewijs. Wij houden u op de hoogte tijdens de reparatie van uw product.

Is de reparatie gratis?

Zolang uw product binnen de garantie termijn en zonder invloed van buitenaf defect gaat is de reparatie altijd gratis.

Mocht de defect door eigen schuld veroorzaakt zijn dan kunnen wij u alsnog helpen met de reparatie. Hier zijn dan wel kosten aan verbonden. Van te voren kunnen wij niet zeggen wat de kosten zullen zijn van de reparatie alvorens zal er door de fabrikant een controle worden gedaan naar het defect.

Huawei producten

Huawei heeft een eigen service afdeling waar zij persoonlijk met u een afspraak maken om uw product te laten repareren. U kunt het product bij Huawei afgeven op een locatie in de buurt van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. U kunt er ook voor kiezen het product te laten opsturen naar de service met een verzendlabel. U ontvangt dan van de Huawei service lijn een verzendlabel toegestuurd naar uw mail (controleer altijd de Spam folder).

U kunt de Huawei service lijn bereiken via het nummer: 0800-9188