Maak kennis met de Insta360 Ace Pro – De Actioncam voor snelheid

Revolutie in de Snelle Baan

Bereid je voor om de toekomst in te razen met Insta360’s nieuwste wonder de Ace Pro action camera. Speciaal ontworpen voor degenen die het leven in de snelle baan leven, is deze camera klaar om de ultieme keuze te worden voor autoliefhebbers over de hele wereld. Doe met ons mee terwijl we de functies ontrafelen die Ace Pro tot de superieure camera voor makers onderweg maken.


Ongelijke Beeldkwaliteit

Wanneer we samenwerken met Leica, is excellentie gegarandeerd. Maak gebruik van de optische expertise van Leica en hun SUMMARIT-lens, gecombineerd met onze geavanceerde 1/1.3″ sensor, om optimale lichtopvang te verzekeren. Met de introductie van de PureVideo-modus, op maat gemaakt voor situaties met weinig licht, springt Ace Pro eruit, waarbij nachtritten worden vastgelegd zoals geen andere action camera dat kan. Zie het bewijs:

Maar de uitmuntendheid eindigt hier niet. Actieve HDR schittert in complexe scènes, elimineert schaduwen en zorgt voor een levendig, gebalanceerd beeld. Bekijk het verschil van de Actieve HDR-kwaliteit tussen Ace Pro en de GoPro Hero 12 hieronder. Vooral de verbeterde zichtbaarheid en levendigheid van de opnames is erg verbeterd vergeleken met oudere modellen.


Praktisch en Handig

Het vastleggen van actie moet naadloos verlopen, niet frustrerend zijn. Ace Pro introduceert functies die je ervaring moeiteloos maken, zoals de mogelijkheid om opname snel te annuleren door de ontspanknop ingedrukt te houden. Maak de perfecte opname door direct opnieuw op te nemen of pauzeer en hervat opnames met het kantelbare aanraakscherm. Ideaal voor roadtrips waar je de opwinding wilt vastleggen zonder de saaie momenten.

Ace Pro gaat verder dan gemak met volledige spraak- en gebarenbediening. Met Ace Pro op je dashboard kun je ongelooflijke opnames maken zonder je handen van het stuur te halen.

insta360 Ace Pro - blog overview

 


Veelzijdige Accessoires voor Elke Avontuur

Gebouwd robuust en klaar voor actie, het unieke magnetische montagesysteem van Insta360 en het scala aan accessoires bieden eindeloze opnamemogelijkheden voor je weekendritten. Of je nu de Mantis Mount gebruikt voor een shot vanuit een hogere hoek of de Cold Shoe Mount voor vloggen met een draadloze microfoon, Ace Pro past zich aan aan jouw behoeften. De verlengde batterijduur, snelle Type-C-oplaadfunctie (80% in slechts 22 minuten) en waterdichtheid maken het de perfecte metgezel voor elk avontuur.


De Toekomst Ontketend

Betreed het rijk van baanbrekende technologie met Ace Pro. Onze toewijding aan innovatie is duidelijk zichtbaar met de integratie van de nieuwste AI-functies – de AI Highlights Assistant en AI Warp.

De Highlights Assistant werkt in de camera en identificeert automatisch de beste momenten in je beeldmateriaal, waardoor je onmiddellijk een montage kunt maken en overtollig materiaal kunt verwijderen om kaartruimte te besparen.

AI Warp tilt creativiteit naar een hoger niveau. Selecteer een clip uit je video en “warp” het in alles wat je maar kunt bedenken, met behulp van aangepaste trefwoorden. Of je nu focust op een onderwerp of het hele kader, de mogelijkheden zijn grenzeloos.


De Weg Op met Ace Pro

Of het nu gaat om een ​​auto-evenement ‘s nachts, een opwindende roadtrip of een serieuze dag op het circuit, er is een nieuwe koning in de wereld van action camera’s – de Ace Pro. Nu verkrijgbaar in de Insta360 Store en diverse retailers, kies uit unieke kits op maat gemaakt voor jouw favoriete activiteit. We zien je op straat of op het circuit terwijl we de manier waarop je de spanning van de weg vastlegt herdefiniëren.

Interesse in deInsta360 Ace Pro? Bestel hem dan direct op onze webshop via deze link! of de bundel met 128Gb kaart om meteen te starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.teqclub.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 559 reviews.