Netflix kijken op je XGMI Beamer

Waarom werkt Netflix niet op mijn XGIMI? (Update 22/07/2022)

Een veelvoorkomend probleem met XGIMI beamers is dat de voorgeïnstalleerde Netflix app vaak niet werk. Een error-code (Error code 14) verschijnt in beeld wanneer u probeert in te loggen, en films en series spelen worden niet afgespeeld. Omdat XGIMI helaas nog geen licentie heeft van Netflix, is het voorlopig nog niet mogelijk om via de Netflix app films en series te kijken. Gelukkig is dit probleem makkelijk, en geheel gratis, te omzeilen via de Google Play Store; een standaard app op je XGIMI.

Kijk je favoriete Netflix films en series op jouw XGIMI projector met de onderstaande stappen.

Zo installeer je Netflix op je XGIMI

In principe is het heel eenvoudig om films en series te kijken via Netflix op je XGIMI Mogo, Halo, Horizon of Aura. Dit zijn de stappen die je moet doen om Netflix te kijken op je XGIMI Projector als de Netflix app niet werkt:

 1. Verwijder eerst de huidige app op uw XGIMI (het levert problemen op om deze te laten staan)
 2. Navigeer naar de Google Play Store
 3. Download en installeer vanaf hier de “Desktop Manager” AppXGIMI menu screen
 4. Open Desktop Manager wanneer deze geïnstalleerd is. (Je kan deze app ook in je favorieten zetten met het ‘+’-teken)
 5. Klik op ‘Install’ bij Netflix (recommended) in het menu van Desktop ManagerNetflix XGIMI help 2022 support
 6. Aan de zijkant klikt u op ‘Installed Apps’, klik hier op Netflix om hem aan uw thuisscherm toe te voegen en het makkelijker te maken om hem later te openen.
 7. Log in met uw gebruiksgegevens, klik op ‘wachtwoord opslaan’. Het kan gebeuren dat uw wachtwoord niet herkend wordt, ondanks dat deze juist is. In dat geval gaat u uit de app terug naar het hoofdscherm, klik nu opnieuw de app aan, er staat nu een knop met SWITCH na het drukken krijgt u een ander inlog scherm (de app versie, ipv webversie). Op dit scherm werkt het uit onze testen wel.
 8. Geniet van jouw favoriete films en series op je XGIMI beamer

Dit stappenplan werkt voor alle XGIMI producten waaronder;

10 replies on “Netflix kijken op je XGMI Beamer”

  • Bedankt voor uw reactie. Wij hebben de app nogmaals gecontroleerd en getest op de XGIMI Horizon en Aura, op beide apparaten werkte deze manier van Netflix kijken.
   Toch hebben wij de blog geüpdatet met meer specifieke informatie in de hoop dat het iets duidelijker is.

   Mocht u of andere klanten die dit lezen er niet uitkomen, neem dan contact met ons en wij zullen u op weg helpen.

    • Bedankt voor uw reactie. Wij zijn bezig met het controleren van de Desktopmanager app en de installatie.
     Op het eerste gezicht konden wij Netflix(recommended) nog niet downloaden, wel lukte het ons om Netflix (Web) te downloaden en in te loggen.
     Wij zullen kijken of wij Netflix(recommended) nog aan de slag krijgen. Voor nu zou u gebruik kunnen maken van Netflix(Web) van de Desktopmanager app.

 • De kijkgeschiedenis en taalinstellingen lijken wel niet bijgehouden te worden bij deze versie, hebben jullie dezelfde ervaring?

  • Hi, Wij hebben het hier gecontroleerd. De ingestelde taal is afhankelijk van jouw huidige locatie. Netflix gebruikt het IP-adres om de taal van de series in te stellen. Wij konden geen kijkgeschiedenis vinden in het menu, mogelijk bedoeld u de voortgang van een film. Dit is afhankelijk van Netflix en heeft mogelijk iets te doen met de Cookies.

   • Het gaat hem vooral over het feit dat Netflix via deze weg niet onthoudt bij welke aflevering ik gebleven ben. Op een ander scherm gaat hij niet verder bij de laatst gekeken aflevering op de Xgimi. Via de webversie doet hij het overigens wel.

 • Het gaat hem vooral over het feit dat Netflix via deze weg niet onthoudt bij welke aflevering ik gebleven ben. Op een ander scherm gaat hij niet verder bij de laatst gekeken aflevering op de Xgimi. Via de webversie doet hij het overigens wel.

 • Beste xgimi. Bij mij werkte het bij installatie maar enkele weken later niet meer. Misschien een update ofzo?

  • Hi Alex, kun je aangeven wat het probleem is? Bijvoorbeeld niet inschakelen, Netflix werkt niet of geen geluid.
   Update is een goede keuze als je het systeem kunt bijwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.teqclub.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.5/10 gebaseerd op 552 reviews.