Retourneren & ruilen

Retour & Ruilen

Wat zijn de retour voorwaarden?

Bij TeqClub kunt u binnen 30 dagen na het aankopen van uw product een retour aanmelden. Na het aanmelden van uw retour heeft u maximaal 2 weken om het product terug te sturen naar TeqClub. Om uw volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het van belang dat u het product in de originele staat en onbeschadigd opstuurt. U kunt gerust het product uitproberen binnen normale beperkingen.

Hoe kan ik retourneren?

Product voor retour kunt u aangeven via het retourformulier. U vult daar uw bestelnummer, contactgegevens en reden van retour in. Na het invullen van het retourformulier zal de klantenservice u een bevestigingsmail sturen.

Klik hier om direct naar het retoursformulier te gaan.

Hoe kan ik ruilen?

Voor het omruilen van een product volgt u dezelfde stappen als dat u het product retour stuurt. U vult daarvoor het retoursformulier in en bij reden van retour geeft u aan dat u het product wilt omruilen. Daarna krijgt u een tekstvak waar u het product in kunt vullen wat in plaats van had willen kopen. Onze klantenservice zal dan contact met u nemen over het afhandelen van het aankoopbedrag.

Klik hier om direct naar het retoursformulier te gaan.

Hoe wordt de bestelling terug gestuurd?

Na het invullen van de retour formulier is uw retour bij ons aangemeld. U kunt dan het pakket op eigen kosten terugsturen naar het adres van kantoor, boven de 200 euro sturen wij u een verzendlabel zodat u het product kan terugsturen op onze kosten. Voor reparaties en andere gebreken ontvangt u een reparatie label voor de verzending. Gebruik voor het retourneren van een product het volgende retouradres:

Noordhollandstraat 71
1081AS, Amsterdam
Nederland

Zijn er uitzonderingen op de retour?

Sommige producten kunnen niet retour gezonden worden. Deze producten vallen onder de volgende categorieën:

  • Digitale activatiecode, zoals de DJI Care Refresh code
  • Vouchers en tegoedbonnen
  • Hygiënische producten
  • Maatwerk voor klanten

Voor sommige uitgevoerde services kunnen wij geen geld teruggeven. Onder deze services vallen onder andere:

  • Onafhankelijke reparatie kosten
  • Verzendkosten buiten TeqClub om
  • Brandstof kosten