Hoe maak ik een account aan voor de Eufy app?

Net een van onze mooie Eufy’s gekocht, maar wat nu? Geen enkel probleem. Wij lopen met u door de stappen om uw Eufy account aan te maken, zodat u de producten kan aansluiten.

1. Download de Eufy app

Het eerste wat wij moeten doen is de app downloaden. U kunt de Eufy app vinden onder de naam ‘eufy Security’ ook te herkennen aan het witte schild met de blauwe ‘e’ erin. Deze kunt u downloaden via de iOS-appstore of de Google Play appstore.

2. Open de Eufy app

U wordt begroet met het inlog scherm voor Eufy. Omdat wij op dit moment nog geen account hebben moeten wij er eentje aanmaken. Daarna kan je de apparaten gemakkelijk toevoegen. Klik daarom op registeren of als uw telefoon toevallig in het Engels staat ‘Register’.

Eufy app login

3. Selecteer het land

In het volgende scherm wordt ons gevraagd om het land te selecteren. In de meeste gevallen zal dit voor u Nederland of België zijn. U kunt deze vinden met de zoekbalk of even naar beneden scrollen om het land te vinden. Na het klikken op het land gaat hij naar het volgende scherm.

Eufy app country

4. Registreren

Wij zijn aangekomen bij het registeren. Hierin vult u uw e-mailadres in. Wij raden aan om een mailadres te gebruiken zonder speciale tekens (bijv. info@gmail.com in plaats van I.nfo_3@gmail.com).

Daarna kunt een nieuw wachtwoord aanmaken. Hiervoor moet het wachtwoord binnen de 8 tot 20 letters vallen (dat is inclusief speciale tekens). U moet een wachtwoord aanmaken met grote letters, kleine letters en speciale tekens. Wij raden aan om een niet te moeilijk wachtwoord te gebruiken.

Eufy app maillogin

5. Bevestigingsmail

Nadat u de informatie en wachtwoord heeft ingevuld, ontvangt u van Eufy een mail met daarin een link en een code. De beste manier om dit te doen is door de code te kopiëren van de mail en daarna pas op de link te klikken. Nadat u op de link heeft geklikt wordt u gevraagd om de code in te voeren. Als u hem hiervoor gekopieerd heeft, kunt u hem nu makkelijk erin plakken.

Na de bevestiging wordt u doorgestuurd naar een nieuwe pagina waarin Eufy u welkom wenst. U kunt nu wegklikken en terug gaan naar de app.

Eufy app eufy mail confirmation v2

6. Log nu in op de app

Nu dat uw account gemaakt is, kunt u terug gaan naar de app. Daar kunt u nu inloggen met uw mailadres en het wachtwoord dat u in stap 4 heeft gemaakt. Als alles goed is gegaan zult u automatisch doorgeleid worden naar de hoofdpagina van de app, waar u kunt beginnen met het toevoegen van de apparaten. Tussendoor krijgt u mogelijk nog de optie om uw vingerafdruk te gebruiken om in te loggen.

Eufy app login

Conclusie

Na het aanmaken van het account zou u nu met gemak de apparaten kunnen toevoegen.

Een paar algemene tips voor het opzetten van uw Eufy producten is om ze niet meteen vast te zetten op de locatie die u wilt. De camera’s moeten eerst verbonden worden en het beste ook even testen om te zien of alles goed werkt. Daarna kunt u met gemak de camera’s / deurbel plaatsen waar u wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.teqclub.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 560 reviews.